Westfriese Jodenkoek

Westfriese Jodenkoek

Ingrediënten

Dé Westfriese Jodenkoek. Voor wie deze taart niet kent: Je moet hem een keer gemaakt hebben. Westfriese Jodenkoek is een stevige roomboterkoek gevuld met amandelspijs. Zó lekker. En deze taart is ook helemaal niet zo moeilijk om klaar te maken. Je moet er wat geduld voor hebben, maar dat is het zeker waard. Versier de Westfriese Jodenkoek eventueel nog met wat slagroom en sprinkles en smullen maar!

Bereidingstijd: 30 min | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 30 min

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Ontbijtkoek
 10
Lekkeretenmetlinda.nlLekkeretenmetlinda.nl
Chocolade boterkoek
 8
Laura's BakeryLaura's Bakery
chocolade cupcakes
 4
Laura's BakeryLaura's Bakery
smeuïge citroencake
 7
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.