Witloftaart met prosciutto

Witloftaart met prosciutto, champignons en tomaatjes

Ingrediënten

4 personen

Deze witloftaart met prosciutto is een variatie op de de traditionele witlof met ham en kaas uit de oven. De prosciutto maakt deze schotel wel net een tikje meer bijzonder dan gewone schouder- of achterham. De toevoeging van Alpro Cuisine, plantaardige variatie op kookroom, maakt de witloftaart lekker romig. Je kunt deze ovenschotel prima voorbereiden. Dit doe je door de schotel te maken en hem vervolgens iets korter dan de aangegeven baktijd af te bakken. Vervolgens hoef je de schaal slechts nog even in de oven te schuiven en op te warmen! 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Alpro
  • Wil Banda
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.