Zalmrolletjes met komkommer en roomkaas

Zalmrolletjes met komkommer

Ingrediënten

10 personen

Bij een uitgebreid Kerstdiner hoort natuurlijk ook een lekkere feestelijke amuse. Deze zalmrolletjes met komkommer, roomkaas en pijnboompitjes zijn daar ideaal voor. Ze zijn namelijk super lekker en ook nog eens heel simpel om te maken. Binnen een kwartiertje heb jij voor tien personen een heerlijke amuse op tafel. Houd je niet van kruidenroomkaas? Gebruik dan gewoon de naturel versie. Geniet ervan!

 

Favoriet recept van

  • Gourmand
  • ENGBERS
  • Lana Lippens
  • Corrie Rijsdijk-van Campen
  • Ria Tingen
  • Benno Timmerman
  • Ella de Groot
  • Angelique Schreven
  • Nicolien Schippers
  • Carin van Dalfsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.