Zoete pompoentaart met nootmuskaat en kaneel

Pompoentaart met nootmuskaat en kaneel


Veel mensen zullen pompoen vooral kennen als ingrediënt in hartige recepten. Maar pompoen is veelzijdiger dan dat. In dit zoete taartrecept speelt pompoen de hoofdrol, heerlijk zoet met honing en stroop. Pompoen combineert heel goed met verschillende specerijen. De gember, kaneel en piment in dit recept maken deze taart extra speciaal. Piment is in Nederland niet zo bekend, maar is qua geur het best te omschrijven als een kruising tussen kaneel, kruidnagel en nootmuskaat. De smaak is daarentegen peperig.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Vegan pompoentaart
 5
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Pompoentaart
 1
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Las Vegas Appeltaart
 3
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.