Headlines - met BACARDÍ Spiced

Headlines - met BACARDÍ Spiced


De “Headlines” is een nieuwe, heeeeerlijke cocktail, bedacht door Raysa Straal van cocktailbar Tales and Spirits in Amsterdam. Ze maakt hierbij gebruik van de nieuwste BACARDÍ Spiced rum. Hoe je deze maakt? Vul je cocktailglas met ijs, pers 15ml limoensap uit een verse limoen. Voeg 15 ml passievruchtpuree en 15ml popcorn syrup toe. Schenk er ten slotte 50 ml BACARDÍ Spiced in en top het af met Gingerale. Versier de cocktail met een beetje munt of karamel popcorn. Enjoy!! 

 

(Foto's door Marigoldtwelve Food Photography)

 

Bekijk hieronder de video en zie hoe Raysa deze cocktail maakt: 

 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Peter
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.