Bananapancakes met amandelmeel

Bananapancakes met amandelmeel

Ingrediënten

2 personen

Het grote geheim van deze heerlijke pannenkoekjes is het gebruik van amandelmeel, in plaats van gewoon meel. Samen met de banaan en vanille maak je hiermee  super smakelijke pannenkoekjes. Serveer de pannenkoekjes bij voorkeur met een beetje Griekse yoghurt, ahornsiroop, fruit en wat granola. Eet smakelijk!

 
Foody.nl
Eat.Run.Love.

Een 27-jarige meid uit Amsterdam die schrijft over food, sport (veel hardlopen) en alles waar ze...

Italiaanse lasagne Italiaanse lasagne
3x variatie op havermout 3x variatie op havermout
Havermout met cacao en kokos Havermout met cacao en kokos
Meer van Eat.Run.Love.

Favoriet recept van

  • Tina Talsma
  • Bart van der Helm
  • Isa Fazli
  • Kris Timmerman
  • Amira Hot
  • Ivonne Niessink
  • Foody redactie
  • Arnella Miedema
  • Carolien de Milliano
  • Wil Banda
Amandelmeel-kaneel pannenkoek
 42
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Guilt free Chocolademuffins | No Sugar
 27
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.