Bananenbrood met noten en chocola

Bananenbrood met noten en chocola

Ingrediënten

Bananenbrood, héérlijk! En met dit receptje maak je een heerlijk glutenvrij en suikervrij bananenbrood met gemengde noten en pure chocolade. Het is simpel om te maken, want het is alleen een kwestie van alle ingrediënten mengen tot een beslag, het beslag in de bakvorm doen, 50 minuutjes de oven in en smullen maar! Super als ontbijt, maar ook heerlijk om als tussendoortje van te snoepen. Geniet ervan. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Tomaat roomkaas vlechtbroodjes Tomaat roomkaas vlechtbroodjes
Lemon curd pavlova Lemon curd pavlova
Carrot Cake Granola Carrot Cake Granola
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
  • Sophie Ruiter
  • Madieke van der Zee
  • Louise Van Der Kelen
  • Kris Timmerman
  • Ciska Brantz Bierens
  • Mirjam Boomsma
  • Foody redactie
  • Manuella Wongsokarijo
  • Sjors van Tongeren
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.