Biscuit recept - bakvorm 24 cm

Muffins met citroen en bramen


Altijd al een keer zelf een taart willen maken met biscuit als basis? Dan maak je met dit recept super gemakkelijk zelf biscuit. Dit recept is voor een biscuit uit ronde bakvorm van 24cm. Laat het biscuit een paar minuutjes afkoelen in de vorm. Pas als het biscuit volledig is afgekoeld kun je hem doorsnijden en er een super lekkere taart mee maken. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.