Boerenkool pizza

Boerenkool pizza of hoe je die niet maakt…. DH #20

Ingrediënten

4 personen

Deze pizza van volkorenmeel met boerenkool en champignons, klinkt misschien een beetje vreemd maar lekker is hij zeker! Een lekkere pizza met een crispy bodem die mooi bruin in geworden. Een heerlijke combinatie! Maak het deeg en laat deze ongeveer 30 min rijzen. Rol vervolgens het deeg uit en verwarm de oven voor. Bak ondertussen de champignons en voeg vervolgens de boerenkool toe samen met  chilivlokken en citroenrasp. Smeer de ricotta over de bodem van het pizzadeeg en beleg de pizza met het boerenkool-mengsel. Schuif het zo'n 10 -15 minuten in de oven en klaar is je pizza. Enjoy. 

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.