Camembert in bladerdeeg uit de oven

Camembert in bladerdeeg uit de oven


Deze mooie camenbert in een jasje van bladerdeeg is een super receptje om te maken op een goede borrelavond. Gelukkig is het ook nog eens zo klaar. Serveer de camenbert vrijwel direct uit de oven, want de kaas is het lekkerst als hij heerlijk gesmolten is. En nee dat is inderdaad niet zo heel goed voor de lijn, maar ach, dat moet af en toe ook eens kunnen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Suzanne van den Berg
  • Tania van Huik
  • Marjon Blokker
  • Dave van der Sanden
  • Muriël Van de Pol
  • Stephaniemelgers
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 5
Foody redactieFoody redactie
On a budget: Chicken Pot Pie
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.