Crêpes

Crêpes Beslag

Ingrediënten

Dol op die lekkere Franse crêpes ? Metdit receptje maak je deze flinterdunne pannenkoeken gemakkelijk zelf. Wat heb je nodig? Een pannenkoekenpan, een deegschraper en natuurlijk bloem, melk, water en ei om het beslag te maken. Maak het beslag, giet het beslag in de pan en smeer het met de deegschraper dun uit.  Laat even bakken totdat de bovenkant mooi droog wordt en draai de crêpe hierna om. Beleg 1/3 van de crepe met de vulling naar keuze en laat het nog even meebakken tot de crêpe krokant is. Klinkt goed toch? Hup, aan de slag dan maar. Enjoy!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Iris van den Boomen
Recept: Vietnamese crêpes
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
crêpes
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.