Croquembouche met sinaasappelroom

Croquembouche met sinaasappelroom

Ingrediënten

Deze croquembouche is een prachtig spektakelstuk en hij zorgt gegarandeerd voor een feest op tafel! Naast het mooie uiterlijk is dit ook nog eens een heel erg lekker dessert. De romige sinaasappelvulling en de krokante karamel combineren perfect met elkaar. Normaal gesproken worden de soesjes voor een croquembouche in een kegel met karamel tegen elkaar geplakt. Maar nu is er gekozen voor een makkelijkere versie, met een kegel van piepschuim in het midden. Daar kunnen de soesjes met cocktailprikkers op vast geprikt worden. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.