Eierpannenkoeken

Eierpannenkoeken (basisbeslag)

Ingrediënten

Pannenkoeken zijn altijd goed! Zo ook deze eierpannenkoeken. Als je luchtige pannenkoeken wilt bakken van dit beslag kun je je pannenkoeken het beste iets dikker maken, dus niet flinterdun. Hierdoor worden de pannenkoeken van binnen lekker zacht en luchtig. Serveer met stroop, poedersuiker, kaas, appeltjes of fruit. De keuze is aan jou. Geniet ervan. 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • sam.sam
  • Liesje_abc
  • Anouk Verregghen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.