Flammkuchen met prosciutto

Flammkuchen met prosciutto

Ingrediënten

Zelf Flammkuchen maken moeilijk? Integendeel. Het lijkt moeilijker dan het is. Het is zelfs zo gemaakt. Kneden, laten rijzen, uitrollen, beleggen en in de oven. Heerlijk met een topping van prosciutto, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Serveer de flammkuchen als hoofdgerecht, lunch of als hapje bij de borrel met een lekker wijntje erbij. Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min | Rijstijd: 60 minuten | Oventijd: 18 min 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Frambozen roomijs Frambozen roomijs
Appeltaart ijshoorntjes Appeltaart ijshoorntjes
Citrus waterijsjes Citrus waterijsjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Irene van Waarde
  • Iris Renirie
  • Geertrui Coppens
  • Liselottevanmierlo
Mini-flammkuchen, heerlijk voor bij de borrel! - recept
 5
Rutger BaktRutger Bakt
Flammkuchen
 4
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.