Frittata met tuinbonen & chorizo

Frittata met tuinbonen & chorizo


De frittata, oftewel een soort luxe Italiaanse omelet is een echte topper. Lekker om warm, maar ook eigenlijk net zo goed koud te eten. Niet alleen als borrelhap, maar met een grote sla erbij ook uitermate geschikt als lunchhap of avondmaaltje. Eigenlijk is de frittata van alle markten thuis. Zeker als je je beseft dat een frittata zich ook nog eens goed leent voor een kliekjesdag. Het is wederom zo’n gerecht waarin je die halve paprika’s en aangesneden courgettes prima kwijt kan. Kortom, een blijvertje!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Ivonne Niessink
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.