Spaghetti met tuinbonen en raapstelen

Lekker seizoen: spaghetti met tuinbonen en raapstelen


Deze spaghetti met tuinbonen en raapstellen is heerlijk lente gerechtje. Tuinbonen kent iedereen wel, maar raapstelen zijn wat minder bekend. Een raapsteel is een bladgroente die alleen in de lente verkrijgbaar is met kleine, frisse blaadjes en een kruidige, licht pittige smaak. Je kunt ze rauw eten, maar ook verwerken in een salade, in een stamppot, pesto van maken, mee roerbakken of natuurlijk verwerken in deze spaghetti met tuinbonen en raapstelen. Simpel, snel en super lekker! Eet smakelijk! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.