Gevlochten Nutellabrood

Gevlochten Nutellabrood

Ingrediënten

Het is niet alleen een plaatje, dit gevlochten Nutellabrood is ook nog eens een heerlijke traktatie. Super voor bij het ontbijt/brunch op de zondagmorgen, maar ook top om te serveren tijdens een speciale gelegenheid. Je hebt er wel even de tijd voor nodig, aangezien het deeg moet rijzen. Maar je kunt ‘m ook een dag eerder maken en goed verpakken in aluminiumfolie. Het lekkerst blijft deze wel als je ‘m lauw eet. Geniet ervan.  
Bereidingstijd: 25 min | Rijstijd: 105 min | Oventijd: 40 min 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Triple Oreo buns
 1
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Broodje visshoarma
 2
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Zoute pretzels
 1
Laura's BakeryLaura's Bakery
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.