Gevulde bladerdeegbollen met perzik
Krijg je visite en wil je iets lekkers serveren bij de koffie/ thee? Deze gebakjes van bladerdeeg gevuld met kaneelslagroom en perzik zijn echt hemels! Een heerlijk zoet gebakje welke ook nog makkelijk is om te maken. Bladerdeeg, amandelschaafsel, kaneel, perzik en slagroom is alles wat je nodig hebt om dit gebakje te maken. Ook heerlijk om te serveren als dessert. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |