Gevulde champignons

Gevulde champignons

Ingrediënten

4 personen

Dit gerechtje zal bijna iedereen lekker vinden!  Het handige aan gevulde champignons is dat je de champignons met van alles kunt vullen zodat je iedere keer weer iets anders op tafel zet. Deze keer ben ik gegaan voor een roomkaasmengsel met Parmazaan en spek, zodat de champignons lekker op smaak komen. De gevulde champignons kun je serveren als hapje of amuse, maar ook onderdeel van een tapasdiner of als voorgerecht. Serveer drie stuks op een bedje van rucola om het er extra mooi uit te laten zien!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Tina Talsma
  • Esmée Kramer
  • Bas Kelly Joël Van Kampen
  • Amanda Lautenbach
  • Merelcp
  • Louise Van Der Kelen
  • Anouk van Zoonen
  • Tania van Huik
  • Ksegenhout
  • Wouter De Kamp
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.