Glutenvrij flatbread met rozemarijn

Foody Redactie


Dit glutenvrije flatbread met rozemarijn is eigenlijk net een tortilla, maar dan net even anders. Het wordt gemaakt van amandelmeel en arrowroot, maar in plaats van dit laatste kun je ook kiezen voor kokosmeel als bindmiddel. Daarnaast gaan er nog een eitje en wat kokosmeel in. Met een halfuurtje staat dit lekkere glutenvrije flatbread ook bij jou op tafel! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Fanny F Lay
  • Fauve Peeters
  • Mirlo
  • Weiand.nathalie
  • Tok Tok de Haan
  • Domini Paardekooper
  • Debbie De Smet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.