Glutenvrije focaccia met mozzarella, ui en olijven
Deze focaccia met mozzarella, ui en olijven is echt een toppertje! Deze focaccia geheel glutenvrij en daarom zeker niet minder lekker dan een 'normale' focaccia. En het fijne is: je maakt dit Italiaanse brood gemakkelijk zelf. Heerlijk als hapje bij de borrel, maar ook perfect om te serveren met de lunch. De oven doet het meeste werk dus het kan haast niet makkelijker.
Voorbereidingstijd: 20 min | Rijstijd: 40 min | Oventijd: 35-40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...
Volg FocusonFoodies.nlBananen smoothie met pindakaas... | |
Tinto de Verano | |
Italian Spritz witte wijn cock... |