Hartige Banketletter
Wie zoet is, krijgt lekkers. In dit geval is dat een lekkere hartige banketletter met een heerlijke vulling van gehakt met knoflook, cayennepeper, zout en wat ketjap. Heel simpel om te maken en in drie kwartier staat ie al op tafel. Het is een ideaal hapje om te serveren op Sinterklaasavond. Zeker weten dat je gasten, en jij zelf natuurlijk, hiervan gaan smullen!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |