Hasselback aardappelen

Snelle basis groentesoep


Hasselback aardappellen zijn echt een fantastische variatie op gewone naardappels: het ziet er namelijk niet alleen een stuk mooier uit, het smaakt ook nog eens heel erg lekker. Je snijd je aardappeltjes namelijk in waardoor je een soort chipjes krijgt, en tussen die chips komt flink wat kaas. Dit stop je in de oven waardoor je een heerlijke zachte aardappel van onder en knapperige aardappel van boven hebt. Dat alles met een geweldoige laag gegratineerde kaas. Eet smakelijk!

 

Je bent in 20 minuutjes klaar met het bereiden van je hasselback aardappeltjes, maar ze moeten nog zeker een uurtje de oven, in. Tel dit bij je bereidingstijd op!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Alleblasmaaike
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.