Homemade Vlierbloesemsiroop
Yummy, hier een heel eenvoudig recept voor een lekker verfrissend drankje wat gemaakt is van de schattige vlierbloemsem. Je kunt het kant-en-klaar kopen, maar zelf maken kan net zo goed Het is super makkelijk en nog super lekker ook! Heerlijk om frisse zomerijsjes, cocktails en/of zoete desserts mee te maken. Enjoy! Tip: om een goed geconcentreerde smaak te krijgen, zorg er dan voor dat je de vlierbloesem minimaal 24 uur laat staan in een pan met water.
Voorbereidingstijd: 10 min, Kooktijd: 10 min, Wachttijd: 24 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |