Hutspot met kabeljauw

Foody Redactie


Nu de herfst weer is begonnen en het langzaamaan steeds kouder begint te worden, wordt het weer tijd voor een oer-Hollands gerechtje. Hutspot om precies te zijn. En deze variant is nét even wat lekkerder dan je gewend bent. De wortel en de ui worden namelijk niet meegekookt, maar mee gebakken met wat knoflook en ketjap erbij. Zo lekker! Serveer met een heerlijk stukje kabeljauwfilet en smullen maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.