IJs met venkelzaad

IJs met venkelzaad


Het recept voor dit verrassende ijs met venkelzaad komt uit Made in India van Meera Sodha. 
Venkelzaad wordt in allerlei soorten Indiase gerechten verwerkt, maar traditioneel alleen na de maaltijd geserveerd, net als pepermuntkussentjes in Engeland, als een lekkere mondverfrisser en digestief. Meera Sodha houdt van de smaak die zoet en verwarmend is net als anijszaad, maar tegelijkertijd verfrissend, wat het een volmaakt dessert maakt om de maaltijd mee af te sluiten.
Voorbereidingstijd: 30 min | IJsmachine: 20 min | Vriestijd: 2-3 uur

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.