IJstaart met pistache, framboos en cranberries

IJstaart met pistache, framboos en cranberries

Ingrediënten

10 personen

Deze ijstaart met pistachenoten, frambozen en cranberries is officieel een semifreddo, wat een typisch Italiaans nagerecht is. Het betekent half bevroren ijs en is een soort mousse dat je bevriest, je hebt voor dit recept dus geen ijsmachine nodig. Het is helemaal niet moeilijk om te maken en super lekker. Deze ijstaart is uiteraard lekker in het zonnetje, maar kan dus ook prima als nagerecht tijdens een kerstdiner. Heerlijk met een glaasje amaretto erbij! Enjoy. 

Voorbereidingstijd: 30 min | Vriestijd: minimaal 4 uur 

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!
Ijstaart met cranberrysaus
 3
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Frambozen meringue ijstaart
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Schuim ijstaart
 1
Rutger BaktRutger Bakt
Frambozen met pistache
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.