Frambozen meringue ijstaart
Een ijstaart zonder ijsmachine en met maar 4 ingrediënten? Yes, het kan echt! Frambozen, slagroom, gecondenseerde melk en meringues is all you need. Deze frambozen meringue ijstaart is lekker fris en zoet tegelijk, en de knapperige stukjes meringue maken het helemaal af. Het enige nadeel is dat je wel wat geduld nodig moet hebben voordat je ervan kunt genieten. Maar dat is het zeker waard. Enjoy! Voorbereidingstijd: 20 min, Vriestijd: 6 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |