Kersen roomkaas taartjes

Kersen roomkaas taartjes

Ingrediënten

Deze taartjes met roomkaas en lichtzoete kersen op een knapperige bladereegbodem zijn heerlijk en perfect als dessert of als lekker tussendoortje. Door aan de roomkaas citroenrasp en citroensap toe te voegen krijgen deze taartjes een heerlijk frisse smaak. Simpel, snel en superlekker. Zowel warm als koud zijn deze taartjes heerlijk. Geniet ervan.

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Frambozen roomijs Frambozen roomijs
Appeltaart ijshoorntjes Appeltaart ijshoorntjes
Citrus waterijsjes Citrus waterijsjes
Meer van Laura's Bakery

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.