Kip met bloedsinaasappel, maple syrup en pecans

Kip met bloedsinaasappel, maple syrup en pecans


Deze kip met bloedsinaasappel, maple syrup en pecans heeft ‘sunday comfort food written all over it’. De bloedsinaasappels is een kruising tussen de sinaasappel, grapefruit en mandarijn. Hij is een tikje zuurder dan de gewone sinaasappel, maar ook een tikje gezonder. In dit recept maakt het de kip heerlijk mals en fris van smaak. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Marjolein Schut
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.