Kokosrijst met mango
Deze rijstepap is het ultieme dessert na een Aziatisch diner. Het is een vrij zwaar dessert, daarom is de mango erdoor erg fijn. Dit maakt het lekker fris. Als je niet zo gek bent op mango, kun je gerust een andere exotische vrucht gebruiken, zoals ananas. Lekker is om het dessert warm te eten, met lekkere koude stukjes mango erop. Geniet van dit heerlijke dessert!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |