Lekker vers bananenbrood met kaneel

Bananenbrood met kaneel – 3 variaties

Ingrediënten

Van overrijpe bananen kun je het best zo snel mogelijkeen bananenbrood maken. En met overrijp bedoel ik echt overrijp: een banaan met zo’n bijna zwarte schil die er eigenlijk heel onaantrekkelijk uitziet. Dat zijn de beste! Met bananenbrood kun je alle kanten op. Van lekkere zoete cake tot healthy snack. Hier 3 variaties voor bananenbrood: van heel gezond tot ultieme alle-remmen-los-cake. Vraag me trouwens niet waarom het brood heet in plaats van cake, want het ziet er niet alleen uit als een cake, het heeft ook nog eens dezelfde structuur. Lekker is het in ieder geval wel.

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Suzanne van den Berg
  • Annet Dunnink
  • Kim Bannink
  • Wendy Boon
  • Meggie van Dooren
  • Nathalie
Proteine bananenbrood
 18
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Bananenbrood met sinaasappel
 3
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Bananenbrood (met echte suiker en boter)
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.