Lemoncurd met een vleugje limoen

Lemoncurd met een vleugje limoen

Ingrediënten

Lemoncurd is heerlijk op bijvoorbeeld scones, in Eton mess of als topping op een pavlova. En niet heel moeilijk om zelf te maken. Naast citroen is aan deze curd ook het sap én de rasp van een limoen toegevoegd, dat maakt de smaak van deze curd nog wat spannender. Wil je de curd steviger, zodat je deze als taartvulling kunt gebruiken? Roer er dan, als de kom van de pan is, 1-2 geweekte gelatineblaadjes door. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.