Lemoncurd met een vleugje limoen

Lemoncurd met een vleugje limoen

Ingrediënten

Lemoncurd is heerlijk op bijvoorbeeld scones, in Eton mess of als topping op een pavlova. En niet heel moeilijk om zelf te maken. Naast citroen is aan deze curd ook het sap én de rasp van een limoen toegevoegd, dat maakt de smaak van deze curd nog wat spannender. Wil je de curd steviger, zodat je deze als taartvulling kunt gebruiken? Roer er dan, als de kom van de pan is, 1-2 geweekte gelatineblaadjes door. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Brood met olijven en feta Brood met olijven en feta
Meringuerol met lemoncurd Meringuerol met lemoncurd
Perencake met kruimels – recept Perencake met kruimels
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.