Meringuerol met lemoncurd

Meringuerol met lemoncurd


Bij meringue denk je waarschijnlijk aan het knapperige en brosse eiwitschuim. Maar het kan ook anders. In plaats van de meringue langzaam te drogen, zoals gebruikelijk, wordt het eiwitschuim voor deze meringuerol kort en heet gebakken. Daardoor stolt de buitenkant en blijft het binnenin heerlijk zacht en plakkerig. Samen met de lemoncurd vormt dit een heerlijk dessert. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Muriël Moraal
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.