Meringuerol met lemoncurd

Meringuerol met lemoncurd

Ingrediënten

Bij meringue denk je waarschijnlijk aan het knapperige en brosse eiwitschuim. Maar het kan ook anders. In plaats van de meringue langzaam te drogen, zoals gebruikelijk, wordt het eiwitschuim voor deze meringuerol kort en heet gebakken. Daardoor stolt de buitenkant en blijft het binnenin heerlijk zacht en plakkerig. Samen met de lemoncurd vormt dit een heerlijk dessert. 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

Brood met olijven en feta Brood met olijven en feta
Perencake met kruimels – recept Perencake met kruimels
Lemoncurd met een vleugje limoen Lemoncurd met een vleugje limoen
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.