Meringuerol met espresso en chocola

Kerstdessert: Meringuerol met espresso en chocola


Deze meringuerol met espresso en chocola is het perfecte kerstdessert. Het is zoet, superlekker en het ziet er feestelijk uit. Perfecte afsluiter van het kerstdiner dus. Met deze meringuerol maak je absoluut indruk aan de kersttafel. Voeg espressoroom toe voor die heerlijke, typische, warme koffiesmaak. De combinatie van de zoete meringue, met de warme smaken van chocola en espresso is hemels. Echt pure verwennerij! Een klein plakje van de meringuerol per persoon is voldoende. De rol is namelijk behoorlijk machtig. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Affogato
Rutger BaktRutger Bakt
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 5
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 6
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.