Meringue met cacaonibs en hazelnoten

Zoet begin van de week – meringue met cacaonibs en hazelnoten

Ingrediënten

Meringue is een van de makkelijkste én daarnaast ook nog eens een van de lekkerste desserts om te maken. Je moet het alleen wel even de tijd gunnen. Door de noten en de toegevoegde cacaonibs in de vulling is het een zwaardere versie dan een ‘gewone’ meringue. Dat betekent ook dat je hem iets meer tijd moet geven om te garen. Decoreerd de meringue vlak voor het serveren met wat slagroom, gehakte hazelnoten en eventueel nog wat chocolade en smullen maar. Enjoy!

 

Favoriet recept van

  • Wouw52
  • Madieke van der Zee
  • Wouter De Kamp
Mini lemon meringue pies
 2
Laura's BakeryLaura's Bakery
Chocolade meringue taartjes
 2
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Citroen meringue cake
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.