Mini-flammkuchen

Mini-flammkuchen, heerlijk voor bij de borrel! - recept

Ingrediënten

Met het vers flammkuchendeeg maak je binnen no-time deze heerlijke mini-flammkuchen. Perfect voor bij de borrel, maar ook heel leuk als (deel van) een voorgerecht of als tapashapje. Je kan er voor kiezen om vier verschillende soorten mini-flammkuchen te maken, maar je kan ze natuurlijk ook allemaal met dezelfde topping bakken. Daarnaast kan je ook zelf ook variëren met de toppingen. Kijk gewoon eens wat je nog in de koelkast heb liggen en bedenk er een lekkere combinatie mee. Enjoy! 

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Olga van Brug
  • Marjanne van Loon
  • Carin van Dalfsen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.