Naanpizza met vijgen, geitenkaas en prosciutto

Fast & Fresh: Naanpizza met vijgen

Ingrediënten

1 persoon

Deze naanpizza met vijgen, geitenkaas, prosciutto en balsamicoazijn is dé ideale oplossing als je hunkert naar een pizza en die het liefst zo snel mogelijk op je bord moet liggen. Je hoeft namelijk alleen de vijgen en geitenkaas over het naanbrood te verdelen, de pizza 7 minuutjes in de oven te doen en er dan alleen nog maar de prosciutto en de balsamicoazijn er over te verdelen. Super simpel en lekker receptje voor op een luie dag.

 

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Foody redactie
Naan met peer en gorgonzola
 6
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Naanpizza met tonijn
 6
Ohmyfoodness.nlOhMyFoodness
Plaatpizza met perzik
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.