Pestobrood met olijven en rozemarijn

Pestobrood met olijven en rozemarijn

Ingrediënten

4 personen

Pesto: ik kan er geen genoeg van krijgen. Toen ik dit recept van gegrild pestobrood tegenkwam, was ik dan ook gelijk enthousiast. Een zelfgemaakt brood gevuld met pesto en mozzarella... dat kan niet anders dan genieten zijn! Wat een heerlijk brood voor de lunch, brunch of tijdens een borrel. Laat je niet afschrikken door het zelf maken van het deeg, dat is echt heel snel gedaan. En terwijl je het deeg laat rijzen, maak je de pesto. Zo gepiept!

 
Foody.nl
Francesca Kookt!

Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...

Baba Ganoush Baba Ganoush
Ovenschotel met zoete aardappel en zwarte bonen Ovenschotel met zoete aardappe...
No-bake perzik kwarktaart met witte chocolade No-bake perzik kwarktaart met...
Meer van Francesca Kookt!

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.