Pompoen focaccia met kaas

Foody Redactie


Pompoen is zó lekker herfstig, dat ik er het liefst elke dag wel iets mee maak. Dit heerlijke brood maakte ik in 2011 al eens en het is zó lekker dat ik het gewoon nog een keertje plaats ( en dat is bijzonder!). Heerlijk deze focaccia, en hoewel deze variant met parmezaanse kaas is gemaakt, raad ik je eigenlijk aan om gruyere te gebruiken. Lekker intens, en dat smelt tch iets beter dan parmezaan... 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.