Puntpaprika met gehakt

Puntpaprika met gehakt

Ingrediënten

4 personen

Gevulde paprika's zijn een echte klassieker. Deze heerlijk puntpaprika's zijn iets zachter van smaak. Samen met de vulling van gehakt, courgette en mozzarella zet je hiermee een heerlijk recept op tafel. Door de paprika's even kort voor te koken hoeven ze, eenmaal gevuld, slechts een kwartiertje in de oven om de kaas te gratineren. Lekker snel dus. Serveer met rijst of couscous.  

 

Favoriet recept van

  • Hilda de Ruiter
  • Lisette Van Dessel
Gevulde puntpaprika
 14
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Makkelijke Maaltijd: Gevulde broodjes met gehakt
 9
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Cannelloni met gehakt
 28
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.