Quiche met zalm en groene asperges

Quiche met zalm en groene asperges


Deze quiche met zalm en groene asperges is echt heerlijk. Met een lekkere groene salade erbij heb je heel fijn avondeten! Door de quiche eerst blind te bakken voorkom je dat de bodem niet helemaal gaar is. Het kost even iets meer tijd, maar is zeker de moeite waard! 
Let op: het deeg voor de quiche moet nog minimaal 30 minuten rusten in de koelkast 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Renate Rozendaal
  • Foody redactie
  • Suzanne van den Berg
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.