Reebiefstuk met pompoen tarte tatin
Dit gerecht is ideaal om te serveren met het Kerstdiner. Een heerlijk biefstukje van ree met een tarte tatin van pompoen, hangop en sinaasappel. Zeker weten dat je hiermee punten gaat scoren bij je gasten. Even een uurtje de keuken in en je hebt dit heerlijke gerecht bereid, maar houdt er wel rekening mee dat de hangop een nachtje moet rusten in de koelkast. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |