Remouladesaus

Remouladesaus

Ingrediënten

4 personen

Remouladesaus is een Franse klassieke saus welke veel wordt gegeten bij gebakken vis. Vooral bij kibbeling, vissticks of een lekkerbek is remouladesaus heerlijk. De saus is friszuur, wat ook zeker komt door het toevoegen van de kappertjes en augurk. Wat ook fijn is: de remouladesaus heb je zo gemaakt.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Salade met krab en avocado (sushi-salade) Salade met krab en avocado
3x Zomerdressing voor in salades 3x Zomerdressing voor in salades
Visspiesje van zalm en kabeljauw met pesto en citroen Visspiesjes van zalm en kabelj...
Meer van Brenda Kookt!
Zelf cashewroom maken
 4
Simone's KitchenSimone's Kitchen
Mexicaanse nachodip
 1
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Zelf kruidenboter maken
 13
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Rabarber compote
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.