Rode bieten quiche

Snelle basis groentesoep


Deze rode bieten quiche, in combinatie met geitenkaas en noten, is een heerlijke hartige taart.  De bodem maak je van plakjes harte taart deeg (uit de vriezer) en je bakt de taart in 45 minuten gaar op 180 graden. De vulling van de rode bieten quiche bestaat uit geitenkaas, rode bieten, tijm, slagroom (of kookroom), eieren en 80 gram noten.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Annie Janssen-Haverhoek
  • Foody redactie
  • Melanie van Meerloo
  • Sylvia Willemsen
  • Marie Louise
  • Margriet Wiersma
  • Suzanne van den Berg
  • Diana Nelissen-te Poel
  • Nicolette Van Der Bie-Kool
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.