Rode Coleslaw

Rode Coleslaw


Coleslaw is een typisch Amerikaanse recept. Kool is een stevige groente, wat de salade flink vullend maakt. De rozijntjes en appel maken de salade lekker zoet. Gebruik bij voorkeur een stevige friszure appel, zoals Jonagold.  De salade is ook erg geschikt om als lunch te eten. Met z'n tweeën heb je een heerlijke lunch aan dit recept of serveer als bijgerecht aan vier man. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Sjors van Tongeren
  • Marian Lensvelt-Joore
  • Fieke1973
  • Sanne Harleman-van Straaten
  • Irenekoster
  • Angelique Van As-de Zoete
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.