Roerbak spruitjes met abrikozen
Spruitjes staan bij veel mensen niet echt hoog op hun lijstje met favoriete groenten. Met dit receptje kan daar weleens verandering in komen. Door de spruitjes eerst te koken en daarna te wokken met abrikozen, spekjes en pecannoten krijgen ze een heerlijk zacht zoete smaak. Heerlijk om zo te serveren, maar ook super in combinatie met aardappeltjes, een stukje vlees of couscous. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |