Rondo’s met spijsvulling

Muffins met citroen en bramen


Ben je gek op gevulde koeken met amandelspijs? Dan is dit recept voor rondo's zeker aan jou besteed. En het fijne is dat deze fijne koeken helemaal niet zo heel lastig zijn om zelf klaar te maken. Ideaal dus. En stiekem is de zelfgemaakte variant nog wel lekkerder dan de rondo's van de bakker. Aan de slag dus! Geniet ervan. 
Voorbereidingstijd:  20 min  | Wachttijd: 60 min | Oventijd: 20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Melissa Schurer
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.