Rozemarijn siroop
Rozemarijn is zo’n typisch kruid dat bijna iedereen kent. Ik zeg altijd dat rozemarijn zo’n typische smaak uit de Italiaanse keuken is. Rozemarijn is één van de weinige kruiden die hogere temperaturen aan kan, zonder al te veel aan smaak te verliezen. Maak bijvoorbeeld eens een rozemarijn/anijs siroop. Een heerlijk siroop die een extra smaak kan geven aan desserts met ijs of als een mooi zomers drankje wanneer je prosecco op een bodempje siroop schenkt.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |