Smashed Potatoes

Smashed Potatoes


Gebakken aardappeltjes uit de oven, heerlijk! Vaak heb ik alleen wel dat de buitenkant niet helemaal krokant wordt of dat de binnenkant nog niet helemaal gaar is. Probeer dan eens Smashed Potatoes. Kook krieltjes in de schil en druk ze daarna plat met een vork. Besprenkel de platgedrukte krieltjes met olijfolie en strooi er tijm, rozemarijn, peper en grof zeezout overheen. Laat vervolgens de krieltjes zo'n 15 – 20 minuten knapperig worden. Serveer met een lekker stuk vlees en groente of een salade. Yummy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Louise Van Der Kelen
  • Plus
Smashed potatoes
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Crispy smashed potatoes
 18
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Hasselback potatoes
 6
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.